MÁRCIUS Hónap terméke - IRATTARTÓ



MÁRCIUS Hónap Terméke az IRATTARTÓ.





Itt a tavasz, hosszabbodnak a nappalok, több időt töltünk a szabadban. Van, hogy csak lefutunk valamiért, táskát nem cipelnénk magunkkal, viszont egy kis tartó jól jön a fontosabb dolgoknak.
Az irattartót sokrétűen ki tudjuk használni.
Tarthatunk benne iratokat, akár tolltartóként is megállja a helyét. Neszeszernek is remek választás. Használhatjuk apró Táska helyett, elfér benne egy nagyobb méretű mobil és kisebb dolgok.



Az alján a műbőr megerősítés egyben dekoratív és jó tartást is ad neki. Színes vagy natúr mintáival igazán egyedi megjelenést mutat.



Ha már régóta kinézted csak erre a pillanatra vártál, akkor ragadd meg az alkalmat és válaszd ki a saját stílusodban!
Hogy biztosan megtaláld a kedvencedet, még azt is felajánlom, hogy kiválaszthatod milyen színű műbőr aljat és milyen mintájú felső textilt szeretnél az IRATTARTÓDhoz.

Nézz körül a kínálatban, melyek illenek legjobban hozzád! Ajándékba is remek választás!



Minden Irattartóhoz a 10%  kedvezményen felül egy meglepetés kulcstartó is jár, ami praktikus és így könnyebben megtalálod a kulcsod a táskádban. A meglepetés Kulcstartót az IRATTARTÓ textil anyagából készítem el egyedileg Neked.

Használd ki a kínálkozó lehetőséget március 1-5-ig! Legyél a kiegészítőddel egyedi, hiszen sokszor nem is sejtjük, hogy egy ízléses, igényes kiegészítő több mindent elárul rólunk mint gondolnánk.



A kedvezmény 2018. március 1-től  5-ig megvásárolt irattartókra vonatkozik a TANÓ MÓNI webáruházban.  A vásárláshoz nem szükséges kunponkód, a termék kedvezményes árral szerepel a megadott napokban a webáruházban. Ha más színösszeállítással szeretnéd az irattartót, akkor a megjegyzésbe írd be, hogy milyen színű aljat és milyen mintájú textilt szeretnél. 


Vidámsággal,

TANÓ MÓNI

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések