Hogy találom meg? / Webshop navigáció



Nagy munkában voltam..

A webáruház is megújult köntösben vár benneteket.
Ebben a bolgbejegyzésben egy kis segítséget szeretnék adni, hogy találod meg a TANÓ MÓNI Webáruházban a legkönnyebben, amit keresel.



Amikor megérkeztél a webáruházba,  nézd végig a megújult Slide képeket. Így mindjárt belátást nyersz, hogy milyen stílusú termékeket találsz a webshopban.



1. A keresést kezdheted a felül található bal első  "TERMÉKEK"nél. A legördülő sávban megtalálsz mindent típusok szerint. Ezt akkor ajánlom, ha már ismered a TANÓ MÓNI termékeket név és típusok szerint.

2. Ha egyszerűbben szeretnél tájékozódni, akkor gördíts lejjebb és a funkciók szerint megtalálod, hogy táskát vagy neszeszert esetleg mobiltokot szeretnél. A képekre kattintva vagy a táska- és neszszer típusokhoz érkezel ahol ki tudod választani a kívánt formát, típust. Ebben a termék megnevezéseknél lévő fotók is segítenek. 


Például, ha övtáskát szeretnél, rákattintasz az övtáskára majd 3 lehetőség közül választhatsz terméket. Tovább kattintva pl. az "övtáska textil műbőr aljjal" képre, több oldalon keresztül válogathatsz az övtáskák közt az adott típuson keresztül.


Ha neszeszerben gondolkodsz, a NESZESZER-re való kattintás után 2 oldalon, 10 típusból választhatod ki a számodra szimpatikusat, majd a pl. a neszeszer "S"-re kattintva több oldalon keresztül válogathatsz közülük.


3. Ha már legördítettél, lehetőséged van "textil minták"  vagy "műbőr színek "szerint keresni.
Ez is nagyban segítheti a választást főleg ha ajándékba keresel és akár szettet is könnyebben össze lehet állítani így.


A Textil Minták-ra kattintva a neked tetsző pl. a "drapp pöttyös rózsás"textil mintájú termékek közül válogathatsz. Vagyis itt megtalálod az összes ebből a textilből készült terméket a táskáktól a kiegészítőkig.


A "Műbőr Színek"re kattintva 2 oldalon választhatod ki a neked szimpatikus pl. "Türkizkék" színt. Erre kattintva az összes egyszínű türkizkék műbőrből készült terméket megtalálod.


4. Még egy lehetőség van, hogy szeparáltan tudj keresni a TANÓ MÓNI termékek között. Nagyon hasznos a termékek mellett a bal dalon lévő három kérdés szerinti keresés. Ezek használatával célirányosan tudsz eljutni a keresett termékhez, főleg ha ajándékozás a cél, hasznos lehet a "kifejezés" a "termékcsoport" és "ár" szerinti keresés.

Remélem hasznos volt:) Ha bármilyen kérdésed van a webáruház használatával kapcsolatban írj a tanomoni.webshop@gmail.com e-mail címre és szívesen segítek:)

Jó válogatást!

Vidámsággal,
TANÓ MÓNI


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések